قیمت لوله پلیکا معمولی به چه عوامل مهمی بستگی دارد؟
قیمت لوله پلیکا معمولی
در این نوشته به مقایسه قیمت لوله پلیکا معمولی با بقیه انواع لوله های پلیکا مانند قیمت لوله پلیکا ارزان قیمت , قیمت لوله پلیکا فاضلابی و قیمت لوله پلیکا فشار قوی خواهیم پرداخت. ابتدا لازم است که بگوییم چیزی به عنوان لوله پلیکا معمولی وجود نداشته و منظور از لوله پلیکا معمولی لوله پلیکاهای ارزان قیمت و بدون برند مشخصی هستند که برای لوله کشی فاضلاب یا هواکش معمولی به کار میروند.لوله پلیکا یا پولیکا، از نوع لولههای UPVC ساخته شده است. PVC مخفف عبارت “Poly Vinyl Chloride”، و UPVC مخفف عبارت “Unplasticized Poly Vinyl Chloride” یعنی پیویسی بدون نرمکننده است. به عبارت دیگر، لوله پلیکا یک نوع لوله ساخته شده از پیویسی سخت میباشد.
لولههای پیویسی سخت به عنوان UPVC لولهها نیز شناخته میشوند. این نوع لولهها از مواد پلیمری ساخته میشوند که در فرآیند تولید آنها از نرمکنندههای شیمیایی استفاده نشده است. به همین دلیل، آنها سفت و مقاوم هستند.
لولههای پلیکا به علت ویژگیهایی مانند دوام بالا، مقاومت به زنگ زدگی و پوسیدگی، به طور گسترده در صنایع مختلف از جمله ساختمانسازی، کشاورزی و مصرف خانگی استفاده میشوند. با داشتن این ویژگیها، لولههای پلیکا توانستند به سرعت جایگزین لولههای فلزی در مختلف بخشهای صنعتی را بگیرند. برای تهیه لیست قیمت و خرید لوله پلیکا در این بخش با ما همراه باشید.
لوله های پلیکا از مواد اولیه پی وی سی و دیگر ترکیبات مانند کربنات سدیم ساخته شده و بسته به وزن؛ ضخامت , تکنولوژی تولید, کیفیت و ترکیب مواد اولیه تولید و به بازار عرضه میشوند. بخش قابل توجهی از لوله های پلیکا برای لوله کشی فاضلاب به کار گرفته میشود اما به دلیل قیمت مناسب در دیگر موارد همچون خطوط انتقال آب, فاضلاب شهری و صنعتی, لوله کشی ونت و هواکش, لوله کشی تهویه مطبوع, لوله کشی برق و مخابرات و دیگر صنایع نیز کاربرد دارند. ما در اینجا به دلیل تخصصی بودن بیشتر راجع به قیمت انواع لوله پلیکا فاضلابی و معمولی و قابل کاربرد در ساختمان صحبت میکنیم.
لوله های پلیکا یا پی سی یا نوع اصلاح شده آن UPVC لوله های پلیمری هستند که مقاومت فیزیکی و شیمیایی بالایی داشته و بنا به شرایط مصرف در سه نوع لوله پلیکا فشار قوی , لوله پلیکا نیمه قوی و لوله پلیکا معمولی یا هواکشی دسته بندی میشوند.
لوله های فشار قوی در خطوط انتقال آب و پروژه های آبرسانی استفاده شده , ضخامت و وزن بالایی دارند و به همین دلیل گران قیمت ترین نوع لوله پلیکا محسوب میشوند. این لوله ها کمتر در ساختمان های مسکونی مورد استفاده قرار میگیرند. لوله های نیمه قوی یک وزن متوسط داشته و بر حسب جدول سازمان استاندارد یک وزن حداقلی داشته و تولید کنندگان محترم بایستی بر حسب وزن های مندرج , حداقل های این جدول را رعایت کنند. البته در تولید لوله پلیکا به غیر از وزن ویژگی و ترکیبات مواد اولیه نیز مهم میباشند. هرچند که بسیاری از برندهای مطرح از لحاظ وزن و ترکیبات, لوله هایی با مشخصات بسیار بالاتری از استاندارد داخلی تولید کرده و به همین دلیل قابلیت صادرات را دارند.
انواع قیمت لوله پلیکا معمولی
قیمت لوله پلیکا معمولی به مصرف آن بستگی دارد, قیمت لوله پلیکا فاضلابی معمولی نسبت به لوله پلیکاهای برند فاضلابی ارزان تر است اما قیمت لوله هواکشی معمولی نسبت به انواع لوله فاضلابی آنها ارزان ترهستند. لوله فاضلاب های معمولی برای اتصال به فاضلاب شهری نیز مناسب هستند.
با توجه به مصارف متعدد لوله پلیکا در ساختمان و صنایع مختلف , قیمت لوله پلیکا با توجه به مواد بکار رفته در آن و همچنین وزن لوله پلیکا و اتصالات تفاوتهای زیادی دارد . به طور کلی لوله پلیکا ( پلی وینیل کلراید ) یا UPVC ( لوله پلیکا با مواد اصلاح شده ) کاربردهای زیادی در صنعت ساختمان و همچین سایز صنایع دارد . لوله پلیکا برق , لوله پلیکا فاضلاب , لوله پلیکا ناودانی یا هواکشی , لوله پلیکا آبرسانی و کشاورزی از آن دسته هستند .
لوله پلیکا از لحاظ وزن به سه دسته لوله پلیکا معمولی , نیمه قوی و فشار قوی تقسیم بندی میشود . هر یک از این دسته بندیها نیز به انواع لوله پلیکا استاندارد و بدون مهر استاندارد وجود دارند . معمولا در فروشگاه لوله و اتصالات از نوع استاندارد لوله پلیکا و به خصوص ازنوع نیمه قوی یافت میشود . البته برخی کارخانه ها علاوه بر رعایت شرایط استاندارد سعی کرده اند که با توجه به استراتژی فروش خود لوله پلیکا هایی حتی بیشتر از وزن استاندارد تولید کنند .
فاکتورهای موثر بر قیمت لوله پلیکا معمولی
قیمت لوله پلیکا به چندین عامل بستگی دارد که در زیر به برخی از مهمترین عوامل اشاره میشود:
۱. سایز لوله: قطر داخلی و ضخامت لولهها به طور مستقیم بر روی قیمت تاثیر میگذارد. لولههای بزرگتر و با ضخامت بالاتر معمولاً هزینه بیشتری دارند.
۲. نوع لوله: نوع لوله پلیکا (معمولی، نیمه قوی، فشار قوی) نیز بر قیمت تأثیر دارد. لولههای با مقاومت بیشتر به طور معمول هزینههای بیشتری دارند.
۳. حجم خرید: مقداری که از لوله پلیکا خریداری میشود نیز بر قیمت تأثیر دارد. معمولاً با افزایش مقدار خرید، تخفیفات و قیمتهای مناسبتر ارائه میشود.
۴. شرایط بازار: شرایط بازار، تقاضا و عرضه لولههای پلیکا نیز میتواند تأثیر زیادی بر قیمت داشته باشد. افزایش تقاضا یا کاهش عرضه میتواند قیمتها را تغییر دهد.
۵. کیفیت مواد اولیه و برند: لولههای با کیفیت بالا و از برندهای معتبر معمولاً هزینه بیشتری دارند. انتخاب برند مورد اعتماد و تضمینکننده کیفیت میتواند تأثیر بزرگی بر روی هزینه داشته باشد.
۶. ویژگ های فنی: ویژگیهای خاصی مانند مقاومت در برابر مواد شیمیایی، حرارت، فشار و… نیز میتوانند تأثیری در تعیین قیمت داشته باشند.
نظرات
ارسال یک نظر