فاکتورهای موثر بر قیمت انواع لوله فلزی و فولادی
قیمت انواع لوله فلزی و فولادی
در این نوشتار به فاکتورهای موثر بر قیمت انواع لوله فلزی و فولادی خواهیم نبشت. لوله های فلزی و فولادی به دلیل ویژگی های منحصر به فرد هنوز هم به عنوان پرمصرف ترین لوله ها در بخش های صنعتی و ساختمانی محسوب میشوند. اما با توجه به روش های مختلف تولید و استفاده های متنواع قیمت انواع لوله فلزی و فولادی تفاوت های اساسی با یکدیگر دارند. با توجه به اینکه قیمت لوله فلزی نسبت به لوله های پلیمری بیشتر است, در هنگام خرید و انتخاب بایستی کلیه پارامترهای فنی و قیمتی را در نظرگرفت.
ارزان قیمت ترین لوله گاز خانگی
فاکتورهای موثر بر قیمت انواع لوله فلزی و فولادی
- وزن لوله
- نوع لوله ( درزدار , بدون درز یا اسپیرال)
- برند لوله
- سایز لوله
- میزان عرضه و تقاضا
- آلیاژ لوله
- آبکاری لوله
انواع لوله های فولادی
- لوله های گالوانیزه
- لوله های درزدار شامل لوله های درزدار تست گاز( لوله کشی گاز روکار) و لوله های api ( لوله کشی گاز توکار).
- لوله های مانیسمان بدون درز
- لوله های اسپیرال
لوله های فولادی فلزی از لحاظ کلی به لوله های سیاه فولادی و لوله های گالوانیزه تقسیم بندی میشوند. لوله های فولادی گالوانیزه همان لوله های فولادی سیاه هستند که برای جلوگیری از پوسیدگی و زنگ زدگی و در مواردی همچون لوله های آب , بهداشتی بودن لوله توسط آبکاری سرد یا گرم روی اندود شده و به همین دلیل قیمت بالاتری نسبت به لوله های فولادی سیاه دارند.
انواع لوله های فلزی و فولادی سیاه اما به دلیل کاربردهای مختلف ضخامت و پروسه تولید مختلفی دارند. لوله های فولادی به دو نوع لوله های درزدار و لوله های مانیسمان یا بدون درز تقسیم بندی میشوند. به عنوان مثال برای اجرای لوله کشی گاز ساختمان حتما بایستی از لوله های مانیسمان استفاده شود. این مورد به این دلیل است که مقاومت لوله های مانیسمان بیشتر از لوله های درزدار است.
در تولید لوله های درزدار دو لبه یک ورقه بلند به صورت جوش فیوژن جوشکاری شده و لوله تولیده شده را درزدار میگویند. در تولید لوله مانیسمان شمس لوله ای توسط دستگاههای مختلف سوراخ شده و به همین دلیل لوله یک جسم یکپارچه بوده و کیفیت و مقاومت بیشتر در برابر خوردگی و فشار دارد.
برندهای لوله های فولادی
برند های متنوع ای در بازار اقدام به تولید و فروش انواع لوله های فلزی می کنند که از محبوب ترین آن ها می توان به لوله مانیسمان اهواز، لوله مانیسمان چینی، لوله درزدار سپاهان، لوله مانیسمان کاوه دقیق، لوله سپنتا، لوله درزدار کالوپ، لوله گالوانیزه ساوه و لوله گالوانیزه درپاد اشاره نمود.
نکات مهم برای خرید لوله فولادی و فلزی
در هنگام خرید لوله فلزی، توجه به چند نکته مهم می تواند کمک کننده باشد. به برخی از این نکات در ادامه اشاره می کنم:
1- استاندارد: از استانداردهای رسمی در تولید و ساخت لوله فلزی استفاده می شود که مطابق با آنها باید تولید شود. در هنگام خرید لوله فلزی باید از صحت استاندارد تولید آن اطمینان حاصل شود.
2- کیفیت: کیفیت لوله فلزی از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد از جمله ضخامت دیواره، نوع و مقدار آلیاژ مورد استفاده، تراکم و شکل ظاهری روی آن و …
3- سایز: سایز لوله فلزی نیز یکی از نکات مهم در خرید آن است. باید به سایز دقیق آن توجه کرد و با محاسبات دقیقی که در پروژه خود دارید مقایسه شود.
4- مصرف: نوع مصرف لوله فلزی نیز باید در نظر گرفته شود. اگر لوله جهت استفاده در شرایطی با شدت فشار بالا یا شرایطی با شدت خوردگی بالا است، باید لوله مطابق با شرایط مورد نظر خریداری شود.
5- قیمت: قیمت لوله فلزی نیز یکی از نکات مهم در خرید آن است. باید با توجه به استانداردهای موجود و مصرف خود، به قیمت مناسب دست یافت.
6- تولید کننده: انتخاب تولید کننده معتبر و قابل اعتماد نیز مهم است. تولید کنندگان مطرح و معروف، بیشترین تضمین کیفیت و استاندارد را ارائه می دهند.
نظرات
ارسال یک نظر